fbpx

PlayStation 4

fifa 20 cover

Fifa ’20 – PlayStation

PEGI vârstă minimă: 3+ Ani

Bazat pe motorul grafic jocul EA FIFA 20 pentru PlayStation 4 aduce la viață două fețe ale Sportului Rege – prestigiul scenei profesionale și o nouă experiență autentică a fotbalului de stradă în EA SPORTS VOLTA.

mortal k xl

Mortal Kombat XL – PlayStation

PEGI vârsta minimă : 18+ Ani

Pentru prima dată în serie, Mortal Kombat X le permite jucătorilor aleagă dintre multiple variații ale fiecărui personaj, cu impact atât asupra strategiei, cât și a stilului de luptă.

ufc 2 ps4

UFC 2 – PlayStation

PEGI vârsta minimă : 16+ Ani

Pentru prima dată în orice joc MMA vei putea controla independent luptătorii, în orice situație. Interacțiunea simultană dintre doi luptători aduce jocul la viață, într-un mod variat și dinamic.

nfs 2015

NFS – PlayStation

PEGI vârsta minimă : 12+ Ani

Ești gata pentru a cuceri străzile? Treci la volanul mașinilor emblematice și aventurează-te prin Ventura Bay. Explorează povestea din noul NFS în timp ce câștigi reputație și îți creezi mașina mult visată.

proj cars

Project CARS – PlayStation

PEGI vârstă minimă : 3+ Ani

Condus, testat și aprobat de o comunitate de pasionați de racere, dar și de piloți reali. Project Cars reprezintă un simulator auto de nouă generație fiind combinația perfectă între pasiunea fanilor și experiența dezvoltatorilor.

Untitled-1

Lego Star Wars – PlayStation

PEGI vârstă minimă : 7+ Ani

Franciza numărul unu de jocuri video LEGO revine cu o călătorie distractivă și plină de umor în nouă aventură Star Wars!

3max

GTA V – PlayStation

PEGI vârstă minimă : 18+ Ani

Grand Theft Auto V reprezintă o satiră și o ironie adusă vieții americane și tot ceea ce reprezintă ea. Desigur lucrurile nu stau întru totul așa, dar izvoarele poveștii sunt clar determinate.

guitar hero live ps4

Guitar Hero – PlayStation

PEGI vârstă minimă : 12+ Ani

Guitar Hero Live este dezvoltat de către studioul FreeStyleGames, cei care și-au adus contribuția și pentru DJ Hero și DJ Hero 2.

nba 2017 2

NBA 2k17 – PlayStation

PEGI vârstă minimă : 3+ Ani

După succesul răsunător pe care l-a avut NBA 2K16, franciza continuă mai departe tradiția de cel mai autentic simulator sportiv prin intermediul NBA 2K17.

Casca cu Ochelari Virtual Reality Playstation

cover_large_sky

Skyrim – Virtual Reality PlayStation 4

PEGI vârstă minimă : 18+ Ani

Cel mai bun joc VR Role Playing Game. De Departe! O redare VR a unuia dintre cele mai iubite universuri din lumea jocurilor

fpvr

Farpoint – Virtual Reality PlayStation 4

PEGI vârstă minima : 16+ Ani

Cel mai bun joc din 2017 VR. Este însoțit de arma special realizată de SONY pentru VR, Aim Controller. Descoperă o nouă planetă și mai ales cum e tragi cu mitralieră după creaturi extraterestre.

rush of blood

Rush of Blood – Virtual Reality PlayStation 4

PEGI vârstă minimă : 18+ Ani

Pregătește-te pentru cel mai ciudat rollercoaster din viața ta! Vei putea supraviețui celor 7 nivele de teroare pentru a ajunge în topul learderboard-ului?

eagle flight

Eagle Flight – Virtual Reality PlayStation 4

PEGI vârstă minimă : 7+ Ani

Știm una din marile dorințe pe care le ai este zbori. Eagle Flight este cel mai bun remediu pentru ca tu testezi experiența VR zburând peste celebrul oraș Paris, rezolvând mai multe tipuri de misiuni.

batman-arkham-vr

Batman Arkham – Virtual Reality PlayStation 4

PEGI vârstă minimă : 18+ Ani

Teai întrebat vreodată cum este fii Batman? Acest joc îți oferă posibilitatea de a fi în pielea celebrului super-erou.

driveclub2

Driveclub – Virtual Reality PlayStation 4

PEGI vârstă minimă : 3+ Ani

Trăiește experiența  palpitantă a curselor de mașini în format VR din spatele volanului celor mai puternici bolizi de curse din lume

10226811-1-zoom

Gran Turismo Sport – Virtual Reality PlayStation 4

PEGI vârstă minimă : 3+ Ani

Trăiește experiența palpitantă a curselor de mașini în format VR din spatele volanului celor mai puternici bolizi de curse din lume

resevilvr

Resident Evil VII – Virtual Reality PlayStation 4

PEGI vârstă minimă : 18+ Ani

Ești pregătit pentru o experiență horror cum nu ai mai întâlnit până acum? Un lucru e sigur…vei avea nevoie de chiloți de rezervă! :))

vr worlds ps4

VR Worlds – Virtual Reality PlayStation 4

PEGI vârstă minimă : 16+ Ani

Mafiot în Londra? Împușcături pe autostradă? În adâncul oceanului vrei fii? Dacă vrei adrenalină, aceasta este compilația perfectă pentru tine!