fbpx

Un 2018 plin de surprize plăcute

A fost un an grozav pentru gaming și pentru PS4.  În doar 12 luni, pe lista celor mai bune jocuri PS4 au intrat nume sonore care ne-au oferit experiențe noi, printre acestea reamintim: God of War, Spider-Man, Assassin’s Creed Odyssey sau Red Dead Redemption 2.

 

Iată câteva păreri de la cei care au jucat aceste jocuri:

 1. God of War

  Florin R:

  . “Probabil jocul anului, cea mai buna grafica din toate jocurile aparute pe PS4 pro, gameplay revolutionar si un sistem de combat foarte antrenant.
  Povestea si cinematics 10+”

   

  Mihai:

         „Jocul este incredibil de frumos din toate punctele de vedere si mi-a depasit toate asteptarile. O poveste incredibila, voice acting magistral, grafica care iti taie rasulflarea, gameplay genial cu un combat system extrem de satisfacator. Pentru mine un vechi jucator al God of War, a adus secvente si momente care m-au adus aproape de stadiul de a plange de bucurie. Asa trebuie sa fie un joc single player, si cred ca multi au de invatat de pe urma celor de la Santa Monica. Asa se face un joc. 5 ani de dezvoltare dar rezultatul este incredibil. Cory Barlog este un geniu. Abia astept urmatorul episod din serie.”

 2. Spider Man

  Fearless:

  „Ce pot spune despre mult asteptatul Spider
  -grafica impecabila
  -dupa 30 min esti captivat total atat de gameplay cat si de diversitatea actiunilor, miscarilor, misiunile atat ca spiderman dar si ca Petter Parker.
  -fluiditatea jocului este impecabila nu ai impresia ca te chinui cand te arunci de pe o cladire pe alta.”

   

  Marius D:

  „Grafică super, gameplay genial! Recomand!”

 3. Assassins Creed Odyssey

  Daniel D:

  „Un joc epic din serie. E mult mai greu ca precedentul( Origini) trebuie jucat”

   

  Dragos N:

  „Capodopera… E singurul cuvant care descrie jocul asta, trebuie sa fii un ciudat sa nu poti admira asa ceva”

 4. Red Dead Redemption 2

  Mihai:

  „Sincer nu stiu de unde sa incep. As vrea sa scriu multe despre jocul asta dar pe scurt, este fenomenal, cel mai bun joc pe care l-am jucat vreodata. Gameplay captivant, poveste frumoasa, grafica fantastica, atentie la detalii iesita din comun, AI extrem de inteligent facut, voice acting de Oscar, side activities pe care o sa vrei sa le faci si care sunt cu adevarat distractive”

   

  Cosmin:

  „Probabil cel mai bun joc lansat in 2018.”

După părerea noastră, 2018 a fost într-adevăr un an plin de surprize plăcute, iar Sony a reușit cu brio să se ridice la nivelul așteptărilor jucătorilor. Abia așteptăm 2019 pentru a vedea cu ce ne vor delecta cei de la Sony.

Author Robert
Published
Categories Fără categorie
Views 601

Comentarii

Fara Comentarii

Lasă un răspuns