fbpx

PlayStation 5 – Noutati

În timp ce dezvoltarea succesorului PlayStation 4 are loc probabil de ani de zile, Sony a confirmat oficial că este în lucru. Iată tot ce știm despre el până acum.

Cum va arata?

În ciuda planurilor Microsoft de a crea două console Xbox de ultimă generație, una special concepută pentru streaming prin puterea Cloud-ului, Sony pare să meargă pe traseul tradițional în comparație cu competiția sa. Potrivit unui raport al Financial Times, surse familiare cu planurile Sony au afirmat că viitoarea consola „ar putea să nu reprezinte o deviere majoră de la PS4 și arhitectura fundamentală ar fi similară”.

Acest lucru indică faptul că Sony ar putea să nu lucreze pe o platformă de streaming, deși viitorul pare a fi mult mai prietenos cu streamingul, pe măsură ce vitezele și conexiunile pe Internet se îmbunătățesc în întreaga lume. Știm ceva legat de specificații? Nu, dar putem deduce că va fi mai bună decât PlayStation 4 Pro în termeni de performanță. PS5, sau oricum va fi numit, va susține probabil rezoluția 4K la 60FPS. În ceea ce privește stocarea, aș spune că este sigur să presupunem că hard disk-ul intern va fi de 1TB sau mai mare.

PlayStation 5

Cum va fi numit?

Răspunsul este simplu: PlayStation 5. Cu toate acestea, Sony a refuzat să comenteze asupra unui nume oficial de orice fel. Pentru moment, ceea ce știm este că va fi succesorul PS4. Au existat unele speculații care spun ca numele său intern la Sony este Erebus, urmând convențiile de numire a numelor de coduri grecești pentru unele dintre produsele anterioare ale companiei, dar un angajat Epic a dezmintit acest zvon, spunând că Erebus era pur și simplu codul lor pentru versiunea Switch din Fortnite in Unreal Engine 4 inainte de a fi anuntat.

PlayStation 5 nu are o dată definitivă de lansare, dar oamenii o așteaptă în următorii ani.

Există speculații conform cărora o lansare ar putea apărea încă din 2019 pe baza unei oferte de locuri de muncă de la Infinity Ward. Potrivit LinkedIn, compania caută să angajeze un Designer asociat de jocuri pentru un „titlu neanunțat next-gen”. Fanii Call of Duty vor lua act de faptul că lansarea Call of Duty de anul viitor ar trebui să vină de la Infinity Ward, în cazul în care modelul de dezvoltare al studiourilor seriei este adevărat. Acest lucru îi determină pe mulți să creadă că, Call of Duty de anul viitor va fi un titlu next-gen. Acest lucru presupune, desigur, că Infinity Ward – în cazul în care studioul intr-adevar dezvolta Call of Duty pentru viitorul sistem – va lansa simultan atât versiunea curentă, cât și versiunea următoare, și presupunând că acest lucru se referă la Call of Duty și nu alt proiect în întregime.

Thurrott precizează că Microsoft intenționează să elibereze următoarea generație a Xbox-ului în 2020. Planurile se pot schimba, dar dacă este adevărat, Sony va rămâne pe o perioadă similară. Dacă Sony dorește să țină pasul cu competiția, PS5 se poate lansa în 2020 sau mai devreme.

Pana la lansarea viitoarei console, Call&Play va sugereaza sa va bucurati de „vechiul” PlayStation 4 si de tot ce ofera el.

Author admin
Published
Categories Stiri
Views 696

Comentarii

Fara Comentarii

Lasă un răspuns