fbpx

PlayStation VR

PlayStation VR este cel mai recent membru al familiei PS4 – indiferent de consola PS4 pe care o dețineți, sunteți pregătit pentru PS VR; conectați setul cu cască la PS4, adăugați o cameră PlayStation și lăsați realitatea în urmă.

Ecran OLED de 5.7 „

Vedeți mediile 3D hiper-reale cum vin la viață cu un ecran OLED personalizat.

120 de cadre pe secundă

Vizuale netede și latență super scăzută se combină pentru a crea o lume incredibil de imersivă.

see the future PlayStation VRImersiune audioSunet 3D

Descoperiți o nouă dimensiune a sunetului cu un sunet 3D de ultimă oră, care vă permite să percepeți cu exactitate direcția și distanța sunetelor care vin de sus, de sub și în jurul tău.

Microfon încorporat

Discutați cu prietenii dvs. online, discutați despre tactici în joc și consolidați imersiunea în lumea virtuală cu microfonul integrat al căștii.

Joacă în lumi noi

De la controlul unui supercard în jocul GT Sport pana la a vă lupta prin lumile ostile din Farpoint, înfruntând sanatoriul răcoritor din The Inpatient sau luând puncte pentru echipajul tău în Bravo Team, PS VR ii asteapta pe toti cu lumi noi.

Intrați în joc

PlayStation Camera

Cu lentile duale și senzori 3D de adâncime, PlayStation Camera urmărește poziția setului cu cască, a controlerului PlayStation Move și a barei de lumină DUALSHOCK 4 oriunde te afli, asigurându-te că mereu îți aparține centrul universului de jocuri VR.

Precizie de urmărire

Nouă LED-uri poziționate pe partea frontală, pe spate și pe partea laterală a setului cu cască PS VR sunt urmărite de camera PlayStation – asigurând precizia exactă în lumea jocurilor, oriunde vă aflați în cameră.

Player media de 360 de grade

PlayStation VR controller

Vizualizați videoclipurile și fotografiile dvs. la 360 de grade prin intermediul playerului media PS4; introduceți un stick USB in dispozitivul dvs. PS4 incarcat cu echipamentul de 360 de grade, capturat de la o cameră echirectangulara. Selectați modul „VR” din opțiunile Media Player și puneți-vă în centrul propriilor imagini și filme.

Redare 3D Blu-ray

Bucurați-vă de colecția 3D Blu-ray în 3D stereoscopic uimitor în setul cu cască PS VR.

Filme precum Ghostbusters, The Amazing Spider-Man și Pixels izbucnesc în viață în fața ochilor tăi, oferind experiențe cinematice imersive care trebuie văzute pentru a fi crezute.

Echipamentul PlayStation VR este disponibil pentru inchiriere aici. Call&Play va ofera posibilitatea de a inchiria un set complet PlayStation 4 si PlayStation VR apasand aici.

Author admin
Published
Categories Stiri
Views 502

Comentarii

Fara Comentarii

Lasă un răspuns