fbpx

Top 5 jocuri horror pentru PlayStation VR

Resident Evil 7: Biohazard

Resident Evil 7: Biohazard a fost lansat anul trecut în ianuarie, și a devenit unul dintre jocurile de groază pe care mulți mulți îl așteptau. Resident Evil 7: Biohazard nu este un joc doar pentru VR. Modul VR vă permite să jucați acest joc in mod first person, si nu in modul traditional, third person. Vrei să știi dacă acest joc ti potrivește sau nu? Iti spunem noi … Dacă ai rau de miscare, esti ușor de speriat, sau dacă vrei cea mai buna grafică, atunci acest joc de groaza VR nu este pentru tine. Dar dacă iti place să fii speriat, dacă ai probleme cu folosirea unei arme folosind un gamepad sau dacă vrei să fii imersat, atunci trebuie să joci acest joc!

Here They Lie

Here They Lie te transportă într-o lume înspăimântătoare, de unde nu poti scăpa. În acest joc terorist, în primul rând, vei explora un oraș de coșmar locuit de creaturi ciudate, răuvoitoare. Te lupti sa supravietuiesti în timp ce te lupti cu alegeri morale de viata sau de moarte și încerci să descoperi misterul muncitorilor în galben. Ororile se ascund dupa fiecare colț, bântuind și infectând mintea. Îndrăzniți să mergeți mai adânc în gaura iepurilor și să confrunta-te cu semnificația existenței tale.

Alien: Isolation

Descoperiți adevăratul sens al fricii în Alien: Izolarea. O oroare de supraviețuire stabilită într-o atmosferă de teamă constantă și de pericol mortal. În acest joc, fiica lui Ellen Ripley, Amanda, intră într-o luptă disperată de supraviețuire, într-o misiune de a dezvălui adevărul din spatele dispariției mamei sale după cincisprezece ani. În lupta ei, nu are alte arme decât inteligența ei. Le fel ca si Amanda, veți naviga într-o lume din ce în ce mai volatilă, pe măsură ce vă aflați confruntat din toate părțile de o populație panicata, disperată, asemeni unui extraterestru imprevizibil, nemilos. Trebuie să scapi de resurse, să improvizezi soluțiile și să îți folosești inteligența, nu doar să reușești în misiunea ta, ci să rămâi în viață.

Syren

Syren are un foarte frumos simț cinematografic subacvatic. Vă treziți la fundul mărilor adânci într-un laborator subacvatic întunecat și sumbru. Descoperiți că nu sunteți aici singuri. Ceva este aici cu tine. Ceva ascuns, ceva furios, ceva ce știe că ești aici. Dacă sunteți în căutarea pentru ceva care este uimitor cinematografic vizual și atmosferic? Syren nu este o alegere rea!

Until Dawn

Până când Dawn este un joc arcade VR, de tip rollercoaster, care impregneaza frica în inimile fiecărui fan al jocurilor de tip arcade. În acest joc va trebui să vă inamrati pana in dinți, apoi să vă patrundeti printr-o hoardă de dușmani și monștri care vin din toate unghiurile. Are șapte nivele îngrozitoare, rejucabile de teroare pură, fiecare temându-se în jurul unui coșmar diferit. Ești gata să te îmbrățișezi pentru cea mai deranjantă plimbare cu rolete pe care o vei lua vreodată?

Author admin
Published
Categories Stiri
Views 945

Comentarii

Fara Comentarii

Lasă un răspuns